Vi har opnået 4,4 stjerner på Google
4.6/5

Til personlige træner

Erik - Fitness8800

TILBUD TIL PERSONLIG TRÆNER

Vi præsenterer et eksklusivt tilbud til personlige trænere – muligheden for at træne dine klienter i et af Danmarks førende træningscentre til en særdeles overkommelig pris.

For kun 2000 kr. om måneden får du fuld adgang til vores moderne faciliteter, der skaber den perfekte ramme for din træning. Dine klienter skal kun være medlem hvis de ønsker at benytte vores omklædningsrum.

Spar på omkostningerne ved et eget træningslokale og træn i en førsteklasses omgivelse. Kontakt os nu for at udnytte dette enestående tilbud og tage din trænerpraksis til nye højder.

Et bredt udvalg af maskiner

Vores center inkluderer et bredt udvalg af maskiner, der fokuserer på forskellige områder af kroppen. Uanset om du eller dine klienter ønsker at styrke ben, ryg, mavemuskler, bryst, biceps/triceps eller skuldre, har vi det dækket.

Du vil finde specialiserede maskiner designet til hvert enkelt område, hvilket gør det muligt for dig at målrette dine klienters træning og opnå resultater. Uanset om de er nybegynder eller erfaren, vil vores alsidige maskinudvalg imødekomme et hvert træningsbehov.

Spørgsmål? bliv ringet op

TRÆN 2 BETAL FOR 1

tilbud – 194,- pr. person

DANMARKDS BEDSTE MASKINER

Her har vi Danmarks bedste maskiner, der giver op til 50% mere udbytte ud af din træning.

Tilfredse medlemmer

Hvad medlemmer fortæller om Fitness 8800

Vi er rigtig glade for vores medlemmer, og vi ønsker, at de føler sig hjemme. Vi har fokus på fællesskabet, hygge og tryghed. Derved tror vi på at man opnår de bedste træningsresultater.

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål?

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen her på siden, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.