Vi har opnået 4,4 stjerner på Google
4.6/5

Personlig træner & kostvejleder

Ulla - Fitness8800

INDIVIDUEL TRÆNER OG KOSTRÅDGIVER

Ønsker du at realisere en fornyet og sundere livsstil? Eller har du konkrete mål, som du søger assistance til at opnå? Så kan en personlig træner være løsningen for dig.

Hos Fitness 8800 i Viborg tilbyder vi skræddersyet træning med vores dedikerede personlige træner og kostvejleder, Ulla Øreby Pedersen.

INDIVIDUEL TRÆNER OG KOSTRÅDGIVER

“Livet er en skat, der kun gives én gang, så vær god ved det og stræb efter det bedste. Med 35 års personlig træningserfaring og en træneruddannelse er jeg velbevandret i betydningen af kost og træning for en kvalitetsfyldt tilværelse. Jeg står altid klar til en uforpligtende samtale. Du har mulighed for at vælge mellem 3, 5, 10 eller 12 træningsgange – det er helt op til dig. Hvis du beslutter dig for at investere i en enkelt session og senere vælger et træningsforløb, er den første time helt gratis.”

INDIVIDUEL TRÆNER OG KOSTRÅDGIVER

AKUPUNKTUR OG NADA

Effektiv kombination af akupunktur (Master Tungs Magic Points – MTMP) og NADA øreakupunktur til behandling af smerter i bevægeapparatet til kvinder og mænd i alderen 35-60+ år.

 Har du nogensinde oplevet f.eks. ryg-/skulder-/nakkesmerter m.m., der begrænser din livskvalitet og dine daglige aktiviteter? Jeg forstår, hvor frustrerende det kan være. Jeg har selv været plaget, og er blevet hjulpet. Jeg er her for at hjælpe dig med en effektiv kombination af forskellige behandlingsmetoder.

 Mit navn er Bjørk og jeg er specialist inden for MTMP og NADA, og jeg har set utrolige resultater, når disse to terapiformer kombineres, så der gøres noget ved smerter/spændinger i bevægeapparatet.

 Den akupunkturform, jeg anvender, hedder MTMP. Den involverer indsættelse af tynde nåle i bestemte punkter på kroppen. Denne behandlingsform har vist sig at lindre/fjerne smerter ved at fjerne blokeringer/spændinger, reducere inflammation og forbedre kroppens naturlige helingsproces ret effektivt. Ved at stimulere specifikke akupunkturpunkter kan jeg hjælpe dig med at slippe af med smerterne og til at genoprette kroppens balance.

 NADA øreakupunktur kan bruges til mange specifikke problemstillinger. Dog er den mest kendt ift. stress og søvnproblemer. Jeg kalder det for ro og balance. Hvem kan ikke bruge det?

Jeg inviterer dig til at opleve fordelene ved denne effektive kombination af MTMP og NADA. Jeg har rigtig gode erfaringer og vil skræddersy behandlingen til dine specifikke behov. Desuden får du værktøjer med hjem at arbejde med, så vi sammen kan opnå en langvarig smertelindring og bedre livskvalitet 

Jeg ser frem til at hjælpe dig på din vej til smertefrihed og bedre livskvalitet! Prisen her i Fitness 8800 Effektiv Akupunktur Café er 250,- pr. behandling for medlemmer af Fitness 8800 og 350,- pr. behandling for ikke medlemmer. Ønsker du kun NADA, kan du få en behandling for 150,- og 350,- for et 5-turskort.

Er du interesseret så kontakt mig på mobil 6133 1580 for tilmelding.

Mvh Bjørk Bonnichsen fra Bjørks terapi og velvære, www.btov.dk.

Er du i tvivl? bliv ringet op

TRÆN 2 BETAL FOR 1

tilbud – 194,- pr. person

DANMARKS BEDSTE MASKINER

Her har vi Danmarks bedste maskiner, der giver op til 50% mere udbytte ud af din træning.

Tilfredse medlemmer

Hvad medlemmer fortæller om Fitness 8800

Vi er rigtig glade for vores medlemmer, og vi ønsker, at de føler sig hjemme. Vi har fokus på fællesskabet, hygge og tryghed. Derved tror vi på at man opnår de bedste træningsresultater.

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål?

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen her på siden, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.