Vi har opnået 4,4 stjerner på Google
4.6/5

Personlig træner & kostvejleder

Ulla - Fitness8800

INDIVIDUEL TRÆNER OG KOSTRÅDGIVER

Ønsker du at realisere en fornyet og sundere livsstil? Eller har du konkrete mål, som du søger assistance til at opnå? Så kan en personlig træner være løsningen for dig.

Hos Fitness 8800 i Viborg tilbyder vi skræddersyet træning med vores dedikerede personlige træner og kostvejleder, Ulla Øreby Pedersen.

INDIVIDUEL TRÆNER OG KOSTRÅDGIVER

“Livet er en skat, der kun gives én gang, så vær god ved det og stræb efter det bedste. Med 35 års personlig træningserfaring og en træneruddannelse er jeg velbevandret i betydningen af kost og træning for en kvalitetsfyldt tilværelse. Jeg står altid klar til en uforpligtende samtale. Du har mulighed for at vælge mellem 3, 5, 10 eller 12 træningsgange – det er helt op til dig. Hvis du beslutter dig for at investere i en enkelt session og senere vælger et træningsforløb, er den første time helt gratis.”

INDIVIDUEL TRÆNER OG KOSTRÅDGIVER

Er du i tvivl? bliv ringet op

TRÆN 2 BETAL FOR 1

tilbud – 194,- pr. person

DANMARKS BEDSTE MASKINER

Her har vi Danmarks bedste maskiner, der giver op til 50% mere udbytte ud af din træning.

Tilfredse medlemmer

Hvad medlemmer fortæller om Fitness 8800

Vi er rigtig glade for vores medlemmer, og vi ønsker, at de føler sig hjemme. Vi har fokus på fællesskabet, hygge og tryghed. Derved tror vi på at man opnår de bedste træningsresultater.

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål?

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen her på siden, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Du kan altid fange mig på:
28 19 74 00