Vi har opnået 4,4 stjerner på Google
4.6/5

Polefitness

VI HAR FOKUS PÅ SIKKERHED OG FÆLLESSKAB

I en almindelig time vil vi fokusere på tricks og øvelser, såsom klatring, spins, stillesiddende positioner og flips.

Polefitness kombinerer dans, akrobatik, gymnastiske øvelser og styrkeøvelser omkring en polestang, og igennem sporten oparbejder man både styrke, smidighed og udholdenhed. Polefitness, som vi udbyder i POLEFITNESS 8800, er desuden en afart af poledance. I POLEFITNESS 8800 har vi dog ikke fokus på den sensuelle del, som man ofte har i poledance.

I POLEFITNESS 8800 udbyder vi forskellige holdtyper, så der altid er noget, som dækker netop dit behov. Polefitness er en træningsform, som inkorporerer hele kroppens styrke. Det er en sport, der forgrener sig i mange forskellige stilarter og andre sportstyper.

Ofte bruger vi huden til at skabe friktion, og dermed sidde eller hænge fast i polestangen. Man kan enten træne polefitness på en statisk polestang, der ikke kan dreje rundt, eller på en spin pole, der kan snurre rundt. I POLEFITNESS 8800 tilbyder vi begge dele.

HISTORIEN BAG POLEFITNESS 8800

Ideén til PoleFitness 8800 opstod som en løs tanke, og var i begyndelsen blot en skør idé. Men selv løse tanker og skøre ideér kan blive til eventyr, og med hårdt arbejde, gåpåmod og passion blev drømmen til virkelighed.

Studiet er blevet til i tæt samarbejde med Fitness 8800, og ikke mindst fordi en stor mængde gode mennesker troede på visionen: et træningscenter, som kunne udbyde pole-sporten som motion for alle. Med engagement og iver er visionen nu blevet til virkelighed, og vi – Mariann og Rikke – som fik den skøre idé engang, glæder os hver dag over, at lige præcis DU har lyst til at være en del af vores eventyr.

Bliv bedre gang for gang med hjælp fra vores instruktører

VI ER DYGTIGE OG ENGAGEREDE

Instruktør

Sanne

Rikke

Aurelija

Line

HOLDTRÆNING I POLEFITNESS

Det er igennem polefitness, at vi opbygger muskler, fordi vi træner med egen kropsvægt. Så hvad venter du egentlig på? 

TRÆN 2 BETAL FOR 1

tilbud – 194,- pr. person

Kontakt os

Ønsker du at blive meldt ind i et af vores centre, eller har du spørgsmål, så kontakt os

Tilfredse medlemmer

Hvad medlemmer fortæller om Fitness 8800

Vi er rigtig glade for vores medlemmer, og vi ønsker, at de føler sig hjemme. Vi har fokus på fællesskabet, hygge og tryghed. Derved tror vi på at man opnår de bedste træningsresultater.

BOOK DIN POLTERABEND HOS OS!

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål?

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen her på siden, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.