Vi har opnået 4,4 stjerner på Google
4.6/5

oM OS

Erik og Ulla

HISTORIEN BAG FITNESS 8800

FITNESS 8800 blev etableret med det formål at skabe et unikt og lokalt fitnesscenter til viborggenserne, hvor der er plads til alle. Fælleskabet er med til at skabe et fantastik træningsmiljø hvor man føler sig hjemme – uanset om du er top atlet eller blot ønsker at aktivere kroppen i en ellers travl hverdag. Vi ønsker at tilbyde nærvær og personlig kontakt, som desværre er ved at forsvinde mange steder i branchen.

FITNESS 8800 er byens eksklusive fitness center, hvor der ikke er gået kompromis med noget. Vi er rigtig glade for vores medlemmer, og vi ønsker, at de føler sig hjemme. Vi har fokus på fællesskabet, hygge og tryghed. Derved tror vi på at man opnår de bedste træningsresultater.

Hvorfor vælge os?

Topmoderne træningsudstyr

Hos Fitness 8800 har vi investeret i det bedste træningsudstyr, der giver dig mulighed for at udfordre dig selv og opnå dine mål på en effektiv måde.

Personlig træning og kostvejledning

Vores erfarne trænere og kostvejledere er dedikerede til at hjælpe dig med at opnå dine ønskede resultater. Du får skræddersyet træning og ernæringsrådgivning, der passer til netop dine behov.

Hyggelig atmosfære

Vores træningscenter har en venlig og imødekommende atmosfære, der gør det til en behagelig oplevelse at træne. Uanset om du er nybegynder eller erfaren.

Tilfredse medlemmer

Hvad medlemmer fortæller om Fitness 8800

Vi er rigtig glade for vores medlemmer, og vi ønsker, at de føler sig hjemme. Vi har fokus på fællesskabet, hygge og tryghed. Derved tror vi på at man opnår de bedste træningsresultater.

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål?

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen her på siden, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.