Teamet

Lær vores instruktører at kende.

Vi er dygtige og engagerede

Bliv bedre gang for gang med hjælp fra vores instruktør

Det her er menneskerne bag Fitness8800; dygtige engagerede instruktører med den nødvendige uddannelse og erfaring til at give dig den allerbedste træningsoplevelse. De sørger for, at du får mest muligt ud af din træning, og samtidig føler dig velkommen i centret.

Det er vigtigt at få den rigtig instruktion i Fitness, da både øvelsen og selve oplevelsen bliver bedre, når du har en til at guide dig hele vejen. Vi er der altid for dig under øvelserne og gør alt for, at du får det allerbedste ud af Fitness hos 8800.

Vores team

Gratis prøvetime

Hos Fitness8800 tilbyder vi altid en gratis prøvetime inden du melder dig ind.

Er Fitness træning helt nyt for dig, så anbefaler vi at du deltager på vores INTRO-hold om lørdagen klokken 11:30 – 12:30. Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding – du skal bare hoppe i træningstøjet og møde op, så sørger vores dygtige instruktører for at du får den bedst mulige start på din fitness karriere.

Book din personlige træner nu

Vores personlige fitness instruktører er dygtige og engagerede med den nødvendige uddannelse og erfaring til at give dig den allerbedste træningsoplevelse. De sørger for at du får mest muligt ud af din træning, og samtidig føler dig velkommen i centret.