Pole Fitness

Polefitness kombinerer dans, akrobatik, gymnastiske øvelser og styrkeøvelser omkring en polestang.

Vi har fokus på sikkerhed og fællesskab

I en almindelig time vil vi fokusere på tricks og øvelser, såsom klatring, spins, stillesiddende positioner og flips

Polefitness kombinerer dans, akrobatik, gymnastiske øvelser og styrkeøvelser omkring en polestang, og igennem sporten oparbejder man både styrke, smidighed og udholdenhed. Polefitness, som vi udbyder i POLEFITNESS 8800, er desuden en afart af poledance. I POLEFITNESS 8800 har vi dog ikke fokus på den sensuelle del, som man ofte har i poledance.

I POLEFITNESS 8800 udbyder vi forskellige holdtyper, så der altid er noget, som dækker netop dit behov. Polefitness er en træningsform, som inkorporerer hele kroppens styrke. Det er en sport, der forgrener sig i mange forskellige stilarter og andre sportstyper.

Ofte bruger vi huden til at skabe friktion, og dermed sidde eller hænge fast i polestangen. Man kan enten træne polefitness på en statisk polestang, der ikke kan dreje rundt, eller på en spin pole, der kan snurre rundt. I POLEFITNESS 8800 tilbyder vi begge dele.

Historien bag Polefitness 8800

Ideén til PoleFitness 8800 opstod som en løs tanke, og var i begyndelsen blot en skør idé. Men selv løse tanker og skøre ideér kan blive til eventyr, og med hårdt arbejde, gåpåmod og passion blev drømmen til virkelighed.

Studiet er blevet til i tæt samarbejde med Fitness 8800, og ikke mindst fordi en stor mængde gode mennesker troede på visionen: et træningscenter, som kunne udbyde pole-sporten som motion for alle. Med engagement og iver er visionen nu blevet til virkelighed, og vi – Mariann og Rikke – som fik den skøre idé engang, glæder os hver dag over, at lige præcis DU har lyst til at være en del af vores eventyr.

Book din personlige træner nu

Vores personlige fitness instruktører er dygtige og engagerede med den nødvendige uddannelse og erfaring til at give dig den allerbedste træningsoplevelse. De sørger for at du får mest muligt ud af din træning, og samtidig føler dig velkommen i centret.