Instruktør

Vores polefitness instruktører.

Vi er dygtige og engagerede

Bliv bedre gang for gang med hjælp fra vores instruktører

Det her er menneskerne bag POLEFITNESS 8800. Dygtige engagerede instruktører med den nødvendige uddannelse og erfaring til at give dig den allerbedste træningsoplevelse. De sørger for, at du får mest muligt ud af din træning, og samtidig føler dig velkommen i centret.

Det er vigtigt at få den rigtig instruktion i Polefitness, da både øvelserne og selve oplevelsen bliver bedre, når du har en til at guide dig hele vejen. Vi er der altid for dig under øvelserne og gør alt for, at du får det allerbedste ud af Polefitness hos os.

Vores instruktører

null

Sanne

null

Rikke

null

Aurelija

null

Line

Book din polterabend hos os!

Skal der arrangeres polterabend for din kammerat eller veninde – så kan vi hjælpe dig!

Vi sørger for at skabe en god stemning og tilpasser niveauet, så alle får noget ud af det. Vi udfordrer jeres motoriske sans og I vil med garanti for et godt grin sammen. Når I er færdig, er der mulighed for omklædning og bad. Alkohol må ikke indtages under aktiviteten. Gravide kan deltage.

Når polterabend bestilles, skal antal personer oplyses i forhold til priser. Når arrangementet først er booket, refunderes beløbet ikke, der kan dog altid tilkøbes ekstra pladser til arrangementet.

Vil du gerne høre nærmere med pris, så send os en sms på (+45) 93 88 30 61.