Holdtræning

Vores polefitness.

Holdtræning I polefitness

Mange tror at man skal have styrke, allerede inden man starter til pole fitness – men alle kan være med, også hvis man aldrig har trænet før. Det er igennem polefitness, at vi opbygger muskler, fordi vi træner med egen kropsvægt. Så hvad venter du egentlig på? – Vi står klar til at hjælpe lige netop dig.

Holdtider

Mandag All levels 19-20,
Tirsdag Level 1 19-20,
Onsdag fri med instruktør 16.30-17.30, Flow 17.30-18.30

null

Intro / prøvetime

BEGINNERS LEVEL

Holdet er for dig, som aldrig har prøvet pole før, eller kun har givet det nogle få forsøg. Her er der tid til at stille spørgsmål, lære sporten at kende samt at blive tryg ved polen.

Vi arbejder med simple tricks og spins, og alt bliver taget i små bidder. Holdet fungerer primært som en prøvetime, hvor du kan finde ud af, om pole er noget for dig.

null

All levels

ALL LEVEL

Er du Level 1, imens din bedste veninde er Level 3? Så er dette her holdet for jer! Instruktøren tager udgangspunkt i et trick eller et spin, og graduerer det i forhold til de deltagende på holdet.

Det vil sige, at du og din veninde arbejder ud fra den samme base, men med plads til jeres forskellige niveauer. På dette hold er der altså plads til alle niveauer.

null

Stretch

ALL LEVEL

Holdet er for alle niveauer, og kan ses som et supplementet til din faste poletræning. Her laver vi forskellige basis stræk for hele kroppen, og arbejder på forbedret fleksibilitet og stabilitet i led og muskler. Timen afsluttes med afspænding.

null

Level 1

BEGINNERS LEVEL

Holdet er for dig, som enten er meget let øvet, eller som er rimelig ny i pole. Vi fokuserer på at blive stærkere og lære grundteknikkerne, så der er en god base at bygge ovenpå.

Vi arbejder med spins og tricks, øvelser på gulv og opnår en dybere forståelse for, hvilken bredde sporten spænder over.

null

Level 2

INTERMEDIATE

Holdet er for dig, som er øvet og har opbygget et kendskab til sporten. Holdet kræver styrke og ikke mindst kendskab til polesportens teknikker.

Her er tricks og spins på et mere krævende niveau, og fokus er på at lære at kombinere flere tricks, spins og gulvøvelser i lette, sammenhængende sekvenser.

null

Flow

ALL LEVEL

Vil du gerne have mere dans og fornemmelse af sammenhængende bevægelse, når du dyrker polefitness? Så er dette holdet for dig. En flowtime vil indeholde kombinationer af tricks, simple dansetrin og floorwork. Der vil i højere grad være fokus på sammenhæng end teknisk svære tricks, og der er derfor plads til alle niveauer på dette hold.